Hygieeninen tekstiilienpesu

KiiltoCleanin Puhtausklinikan videolla keskustellaan, miten terveydenhuollon tekstiilinpesu eroaa kotitalouspyykistä, mitkä kaikki asiat vaikuttavat puhtaaseen lopputulokseen.

Potilasvaihtosiivous hammashuollossa

Jokaisen potilaan välillä tehtävällä potilasvaihtosiivouksella huolehditaan hygieniasta sekä parannetaan potilas- ja työturvallisuutta. KiiltoCleanin videolla näytetään, miten potilasvaihtosiivous tehdään.

Lattioiden pintapesu

Pintapesulla poistetaan kone- tai käsimenetelmin kiinnittynyt ja pinttynyt lika ja / tai suoja- ja hoitoaineiden pintakerros kovilta lattiapinnoilta. KiiltoCleanin videolla näytetään lattioiden pintapesun vaiheet.

Lattiapinnan vahaus

KiiltoCleanin videolla näytetään lattiapinnan vahauksen vaiheet.

Vahanpoisto muovi- ja kivilattioilta

Jos vahapinta on kulunut tai pinnalle on kertynyt pinttynyttä likaa, on vahanpoiston aika. KiiltoCleanin videolla esitellään vahanpoiston eri vaiheet. Alla olevasta linkistä löytyy aiheesta lisää tietoa.

Vahanpoisto ja vahaus

Evo annostelujärjestelmän käyttö

Kiilto Evo on suljettu annostelujärjestelmä, joka annostelee valmista käyttöliuosta. Video opastaa, miten laite täytetään ja miten käyttöliuosta annostellaan pulloon ja yhdistelmäkoneeseen.

Vain puhtain käsin, kiitos

Vain puhtain käsin, kiitos! on KiiltoCleanin video, jonka alussa havainnollistetaan mikrobien siirtyminen pinnoilta toisille ja ihmisestä toiseen. Videossa esitetään myös mallisuoritus käsien desinfointiin ja pesuun. Alla olevasta Pese kädet oikein -linkistä voit lukea lisää käsien pesusta ja desinfioinnista.

Pese kädet oikein

Kuivahöyrytyslaitteen käyttö

Kuivahöyrytyslaitteet desinfioivat sumuttaen vetyperoksidia desinfioitavan tilan ilmatilaan ja pinnoille. Käsittelyn jälkeen tilan pinnat ovat kuivia ja  jäämävapaita. KiiltoCleanin tekemä video kertoo, miten Nocospray- ja Nocomax -laitetta käytetään ja mitä niiden käytössä tulee ottaa huomioon.

Paradise-rullapyyheannostelijan käyttöohje

Video neuvoo, miten vaihdat rullan Paradise-rullapyyheannostelijaan ja korjaat yleisimmät vikatilanteet.

UNO-rullapyyheannostelijan rullan vaihto

Näin vaihdat UNO-rullapyyheannostelijaan uuden rullan ja oikaiset kierteelle jääneen rullan.

Pölynhallinta

Rakentamisen aikainen siivous varmistaa osaltaan rakennuksen hyvää sisäilmastoa. Meranti Siivouspalvelujen julkaisema video valottaa siivouksen ja puhtauden merkitystä.

Kertakäyttöisen suojakäsineen riisuminen

Katso videolta, miten riisut siivoustyössä käytettävän kertakäyttöisen suojakäsineen oikeaoppisesti pois.

Norovirus tarttuu herkästi

Norovirus leviää herkästi. Tartuntaan tarvitaan vain pieni määrä viruksia. Video havainnollistaa noroviruksen leviämistä ja siten siivouksen tarvetta ja aseptisen työskentelyn tärkeyttä.

Siivouspyyhkeen taittelu

Siivouspyyhe taitellaan aina ennen pintojen pyyhintää ja sen voi tehdä monella tapaa. Käytettävien pyyhintäpintojen määrä riippuu työkohteesta. Terveydenhuollon tiloissa käytetään yleensä  vain neljä pintaa, jotta sekä pintaa että suojakäsinettä tai kättä vasten on aina puhdas pinta. Alemman hygieniatason kohteissa pyyhintäpintoja voidaan käyttää enemmän. Videolla esitellään useita eri tapoja siivouspyyhkeen taittamiseen.