TESTI: Uima-allas- ja märkätilojen hygieniaosaaminen

Uima-allas- ja märkätilojen hygieniaosaaminen -koulutukseen osallistumisen jälkeen opiskelija voi suorittaa uima-allas- ja märkätilojen hygieniaosaamistestin. Testin hyväksytysti suorittaneella katsotaan olevan terveydensuojelulain uima-allas- ja märkätilojen siivoojilta edellyttämä riittävä osaaminen näiden tilojen siivoukseen.

Testi koulutusten yhteydessä

Uima-allas- ja märkätilojen hygieniaosaamistesti tehdään koulutuksen yhteydessä.

Testissä on yhteensä 30 kysymystä 30 aihealueesta. Testin läpäisee, kun vastaa vähintään 26 kysymykseen oikein. Aihealueita ovat muun muassa allasosasto toimintaympäristönä, asiakkaiden opastus, liukkauden hallinta, siivouksessa käytettävät aineet, välineet, koneet, menetelmät, eri tilojen ja erityiskohteiden siivous, laadunvalvonta ja pintahygienian mittausmenetelmät.

Hyväksytysti suoritetusta testistä saa todistuksen, joka on voimassa 5 vuotta.

Testaustoiminnan organisoijana on SSTL Puhtausala ry. Paperitestin hinta on 30 euroa + alv 24% ja verkkotestin hinta on 25 euroa + alv 24%.

KOULUTTAJA HUOM! Paperitestit tulee tilata 14pv ennen testipäivää ja verkkotestit 10pv ennen testipäivää, osoitteesta asiakaspalvelu@puhtausala.fi Verkkotesti saatavilla vain suomen kielellä.

Lisätietoja Minna Kyllinen, p. 040 626 7003 tai sähköposti minna.kyllinen@puhtausala.fi

Puhtauspankki