Kemvit osti Clemondo AB:n Ruotsista

image description

Kemvit Oy vahvistaa asemaansa Ruotsissa. Helmikuussa toteutetulla liiketoimintakaupalla Clemondo AB:n jauhemaisten puhdistusaineiden kehitys, valmistus, myynti ja markkinointi siirtyy suomalaiseen omistukseen Juuso Viherlaakson luotsaamalle Kemvit Oy:lle. Toteutunut kauppa vie nyt pyykinpesujauheet Kemvitin suurimmaksi tuoteryhmäksi.

Ehdotus kaupasta tuli Ruotsista. Siellä on parin vuoden ajan saatu kokemusta meidän erityisen korkealuokkaisista pyykinpesujauheistamme. Laadukkaalle, ympäristöystävälliselle ja hajusteettomalle pyykinpesujauheelle on kasvanut selkeä tila Ruotsin markkinoilla. Tämän Clemondo näki ja lähti tarjoamaan mahdollisuutta suurempaan näkyvyyteen Ruotsissa.

Olemme luonnollisesti iloisia kaupasta ja siitä huomiosta, jonka määrätietoinen työmme, kansainvälistymisen ja laadun eteen, on saavuttanut. On helppo kehittää halpa pyykinpesujauhe, mutta vaikea pitää selkäranka olla tekemättä ja myymättä sellaista.

Kemvit Oy kehittää ja valmistaa puhdistusaineita niin nestemäisinä kuin jauhemaisina ammattikäyttöön KW tuotemerkillä. Kovinta kasvu on ollut viime Finnclean-messujen jälkeen ammattisiivouksen tuoteryhmässä, konetiskiaineiden ollessa kuitenkin suurin tuoteryhmä valmistuksessa. Toteutunut kauppa vie nyt heittämällä pyykinpesujauheet suurimmaksi tuoteryhmäksi, toteaa yrittäjä, pesuainemestari Viherlaakso lohkoen sanansäilää asiasta:” Jos me suomalaiset ei urheilussa aina pärjätäkään ruotsalaisille, niin nyt ainakin me pestään heidät!”